Κλείσιμο Μενού

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Η αξία του γίδινου γάλακτος και των προϊόντων του

Η αξία του γίδινου γάλακτος και των προϊόντων του

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνει η Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών

Πρόγραμμα
10.00 Προσέλευση
10.20 Έναρξη – Χαιρετισμοί
10.40 Παρουσίαση από μαθητές της Γαλακτοκομικής Σχολής
11.00 Γιάννης Σταθώρης, Ιδιοκτήτης της “ΣΤΑΘΩΡΗΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ”, απόφοιτος της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων
11.20 Ιωάννα Καρρά, Οικονομολόγος, Κτηνοτρόφος – Τυροκόμος, απόφοιτη της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων
11.40 Διάλλειμα
12.00 “Ο ρόλος των ερευνητικών έργων SOLID και GoshOmic στην εξέλιξη της Ελληνικής αιγοτροφίας”, Γεώργιος Αρσένος, Καθηγητής Ζωικής Παραγωγής της Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.
12.20 “Το γίδινο γάλα, το γάλα του μέλλοντος”, Γιάννης Σκούφος, Καθηγητής Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Ηπείρου
12.40 “Τεχνολογικές ιδιότητες του γίδινου γάλακτος”, Θεόφιλος Μασούρας, Αν. Καθηγητής Γαλακτοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
13.00 Συζήτηση

Φόρτωση χάρτη...